контакты Александровского консультативно - диагностического центра

 

 

 

Грижа хребта, МРТ

Грижа хребта МРТЗсув пульпозного ядра міжхребцевого диска з розривом фіброзного кільця — це грижа хребта. МРТ виявляє розглядуване захворювання навіть без особливих симптомів. За допомогою цього дослідження можна визначити місце патологічного процесу і дегенеративні зміни, які сприятимуть розвитку цього захворювання.

МРТ грижі хребта вважається найсучаснішим, ретельним і точним способом обстеження. Поява магнітно-резонансної томографії дозволила діагностувати багато захворювань на новому рівні, недоступному раніше. Вона досліджує внутрішні органи і тканини людини, видаючи томографічні медичні зображення. Їх ретельним вивченням займається кваліфікований фахівець, який зможе визначити діагноз і спосіб усунення існуючої проблеми.

Грижі хребта МРТ здійснюється на спеціальному сучасному обладнанні, так званому мультиспіральному рентгенівському комп'ютерному томографі або на магнітно-резонансному томографі.

Якщо у Вас з'явилася грижа хребта, МРТ допоможе її дослідити і прийняти саме вірне рішення по її оперативному усуненню. Олександрівський консультативно-діагностичний центр пропонує Вам свої послуги. У нас Ви зможете пройти обстеження всіх необхідних органів, з гарантією отримання точного результату.

МРТ гриж хребта безпечне для здоров'я людини і не викличе ніяких ускладнень. Обговорити всі деталі цієї процедури Ви зможете з нашим кваліфікованим фахівцем.

Щоб дізнатися про актуальну вартість гриж хребта МРТ, досить відвідати наш сайт. На ньому представлений весь перелік наших послуг і їх ціновий сегмент.