контакты Александровского консультативно - диагностического центра

 

 

 

Комп'ютерна томографія лор органів

Комп'ютерна томографія лор органівКомп'ютерна томографія лор органів - це процедура, яка є буквально невід'ємною частиною для діагностики десятків різних патологій, травм і захворювань. Причому ця процедура зможе показати точне стан органів та оцінити фахівця необхідність проведення лікування, а також вибрати його. Наприклад, на таку процедуру нерідко дають направлення перед проведенням хірургічного втручання.

Томографія комп'ютерна лор органів пропонується відразу в декількох клініках і медичних центрах в Києві, але ціни на таку послугу можуть бути досить високими, і далеко не кожен пацієнт може собі їх дозволити. І так, як ми розуміємо цю ситуацію, наша цінова політика по комп'ютерної томографії (для лор органів і інших напрямів) є досить лояльною, в чому Ви можете переконатися особисто, записавшись на прийом.

Хоч комп'ютерна томографія лор органів - це не єдиний варіант з діагностики складних захворювань, але саме його призначають для того, щоб напевно переконатися в діагнозі або спростувати його.


Проведення комп'ютерної томографії органів лор включає в себе незначний процес опромінення, так як саме за таким принципом і працює дане обладнання. Але Вам не варто хвилюватися щодо шкоди такої процедури, так як час її проведення є коротким, і тому процедура буде абсолютно нешкідливою для Вас.

Для того, щоб у нас провести томографію комп'ютерну лор органів, Вам не обов'язково мати направлення від лікаря, так як ми працюємо і за бажанням пацієнтів. Але в такому випадку Вам варто отримати попередню консультацію у нашого фахівця, який оцінить необхідність проведення процедури.