контакты Александровского консультативно - диагностического центра

 

 

 

Комп'ютерна томографія малого таза

Комп'ютерна томографія малого тазаІснує досить велика різноманітність захворювань, які відрізняються своєю складністю і небезпекою. Багато з них довгий час себе не проявляють, цим самим несучи серйозну загрозу людському здоров'ю. Звертаємо Вашу увагу на комп'ютерну томографію малого таза. Вона здійснює точну і ретельну діагностику всіх захворювань сечовивідних шляхів та органів репродуктивної системи. Дане сканування також може здійснити попередню оцінку стану органів малого таза. Комп'ютерна томографія є сучасним і єдиним метод дослідження повністю всього людського організму. Вона базується на рентгенівському випромінюванні, яке в невеликій кількості безпечне і не несе ніякої загрози здоров'ю пацієнта.
Комп'ютерна томографія малого таза складається з ряду важливих показань і протипоказань, з якими потрібно обов'язково ознайомитися. В цьому Вам допоможе професійна консультація фахівця, який на належному рівні підготує Вас до проходження цієї процедури.

Комп'ютерна томографія малого таза в нашому Олександрівському консультативно-діагностичному центрі подбає про Ваше здоров'я. Ви завжди можете розраховувати на нашу професійну допомогу, яка доступна кожному з Вас.

Ми володіємо багатьма перевагами, які цінують всі наші пацієнти. Ми гарантуємо Вам точний результат комп'ютерної томографії малого таза та інших органів. Ми допоможемо Вам зберегти своє здоров'я і вберегти його від негативного впливу багатьох захворювань.
Звертайтеся до нашого професійного фахівця за безкоштовною консультацією, щоб дізнатися всю необхідну інформацію про процес проведення комп'ютерної малого таза томографії.