контакты Александровского консультативно - диагностического центра

 

 

 

МРТ голови з контрастом

МРТ голови з контрастомМедичні дослідження в сучасних клініках і дослідницьких центрах сьогодні охоплюють практично всі органи і системи організму. І тому МРТ голови з контрастом - це вже звичайна процедура, яку призначають при першій же необхідності або підозрою на серйозні захворювання. А так, в ній використовується спеціальний засіб для контрасту, то попередньо з Вами всі деталі проведення процедури повинен обговорити лікар.

Зазвичай МРТ з контрастом призначають при підозрі на отриманні травм або патологій голови, тому ми рекомендуємо Ви не відтягувати з проведенням даної процедури і звертатися за допомогою при перших же призначеннях лікаря. Причому результати будуть вельми інформативними і покажуть Вам точні показники щодо можливих захворювань, підтвердивши або спростувавши їх. І в нашому центрі Ви можете МРТ голови з контрастом або без нього провести, просто записавшись попередньо на відвідування і підготувавшись до процедури.

Наше МРТ голови з Котраст проводять тільки досвідчені фахівці, які потім і проведуть розшифровку і допоможуть Вашому лікарю встановити точний діагноз. Тому цінність такого дослідження дійсно складно переоцінити, адже він здатний допомогти Вам вчасно почати лікувати найскладніші захворювання, що підвищить шанси пацієнта на одужання.

Єдиним мінусом проведення МРТ голови з контрастом можна вважати деякі обмеження щодо використання, так як він протипоказаний при вагітності та годуванні груддю. Також до протипоказань її проведення можна віднести і деякі захворювання, а також фізіологічні особливості пацієнта. Але в нашому центрі Ви пройдете попередню консультацію у фахівця, який оцінить Ваш стан здоров'я.

Також будь-якому пацієнтові варто пам'ятати, що після МРТ голови з контрастною речовиною може виникнуть алергічна реакція, але саме для цього ми спостерігаємо за нашими пацієнтами і намагаємося максимально мінімізувати всі ризики ще перед проведенням процедури.