контакты Александровского консультативно - диагностического центра

 

 

 

Комп'ютерна томографія голови і шиї

Комп'ютерна томографія голови і шиї - це дуже популярна послуга, так як її призначають при різноманітних травмах, пошкодженнях або підозри захворювань. Але не дивлячись на це, знайти такі послуги у будь-якого центру або медичного закладу може бути не просто, так як вони не володіють необхідним обладнанням.

Комп'ютерна томографія голови і шиїПроведення комп'ютерної томографії голови або шиї не вимагає використання інших видів обладнання, але далеко не всі лікарі можуть проводити аналіз отриманих знімків і повідомити точні результати. Тому Вам варто звертатися до центрів, які професійно займаються такою роботою, в тому числі і в наш. Адже у нас томографія (комп'ютерна) голови і шиї є одним з основних напрямків, тому Ви можете бути впевнені в точності отриманих результатів.

Комп'ютерна томографія голови і шиї є обов'язковою складовою при проведенні будь-якого обстеження головного мозку, адже даний прилад здатний виключити або підтвердити практично будь-які проблеми, пов'язані з цим органом.

Показання до проведення комп'ютерної томографії шиї і голови можуть бути дуже широкими і включати як захворювання головного мозку, так і необхідність вивчення самого черепа. Наприклад, дана процедура не рідко застосовується в тих ситуаціях, коли необхідно повністю побачити зубної ряд, або уточнити відповідності нормам очних і носових пазух.

А так, як в нашому центрі працюють тільки першокласні фахівці в цій сфері, то Ви можете томографію комп'ютерну (голова і шия) провести з отриманням невеликої консультацією фахівця. Він зможе розглянути Ваші знімки і повідомити про деталі отриманих результатів, щоб Ви могли після цього звернутися до лікаря.