контакты Александровского консультативно - диагностического центра

 

 

 

Комп'ютерна томографія адреса телефон


Разом з іншими варіантами дослідження внутрішніх органів людини, крім УЗД і стандартного рентгену лікарі часто рекомендують записатися на прийом і пройти комп'ютерну томографію (телефон і ціна вказані на нашому сайті).

"Олександрівський консультативно-діагностичний центр" проводить комплексне обстеження своїх пацієнтів і пропонує Вам скористатися ефективною послугою «комп'ютерна томографія», адреса і телефон клініки Ви можете знайти на корпоративному сайті нашого центру.

Комп'ютерна томографія адреса телефонУ порівнянні з рентгеном, комп'ютерна томографія (адреса і телефон збережіть у себе) дозволяє переглянути об'ємну картину внутрішніх органів. Це дає лікарям максимально точно поставити діагноз або ж доповнити результати УЗД. Зображення об'ємним виходить за рахунок колоподібного пристосування, в яке «заїжджає» пацієнт, лежачи на кушетці.

Коли зображення внутрішніх органів після комп'ютерної томографії (адреса і телефон Вам знадобитися) відображається на екрані, фахівець обробляє і моделює його. У підсумку, можна отримати тривимірне зображення печінки, шлунка, підшлункової і т.д.

Ще один важливий момент, що лікар може досліджувати «зріз» внутрішнього органу, і, якщо налаштувати апарат правильно, то стане можливим побачити зріз 1 мм і більше. Це значно полегшує діагностування і постановку правильного діагнозу.

У клініці "Олександрівський консультативно-діагностичний центр" Ви маєте приголомшливу можливість записатися на послугу «Комп'ютерна томографія», адреса і телефон дуже просто запам'ятовуються. Ми гарантуємо дбайливе і професійне обслуговування, швидкі результати аналізів і оперативність самого дослідження.

Щоб скористатися послугою «Комп'ютерна томографія» (адреса і телефон вказані в розділі «Контакти»), Вам слід записатися заздалегідь, звернувшись до нашого фахівця.