контакты Александровского консультативно - диагностического центра

 

 

 

МРТ Київ ціна

МРТ Київ цінаЯкщо Вас супроводжують постійні різкі болі в голові, в області чола або потилиці. Вам варто пройти МРТ (Київ ціна), так як це можуть бути не прості головні болі від втоми або на зміну погоди. Тривалі мігрені, біль в одній і тій же точці голови - це сигнали організму, на які потрібно звернути увагу. Може бути, Ви отримали десь травму голови, і з часом, забули про неї, так як вона начебто «пройшла»? Це серйозні речі, і зі здоров'ям Вашого головного мозку жартувати не можна. Скоріше зверніться в наш центр для діагностики МРТ (Київ ціна). Медики нашого центру поставлять Вам точний діагноз, після детального дослідження знімків.

«Олександрівський консультативно-діагностичний центр» запрошує всіх бажаючих пройти обстеження головного мозку за прийнятними цінами. Запис на дослідження проводиться заздалегідь, в телефонному режимі. Не втрачайте дорогоцінного часу, скоріше запишіться до нас на МРТ (Київ ціна).

Наш центр досить таки відомий і до нас надходять з різного роду травмами або з підозрою на пухлини головного мозку. Так чи інакше, якщо у Вас безперервні болі внаслідок травм або після перенесеного стресу або захворювання - спочатку проконсультуйтеся з Вашим сімейним лікарем, і по потребі запишіться на МРТ (Київ ціна) головного мозку. Такі дослідження у нас проводяться в певні дні, тому, якщо Вас направили на такий вид дослідження, уточніть, в які дні ми зможемо Вас прийняти. МРТ (Київ ціна) - це найточніший і вірний спосіб виявити причину Вашого нездужання і головного болю. Розкажіть своєму лікареві все, що Вас турбувало ці дні, можливо, Вам потрібно лягти в лікарню.

МРТ (Київ ціна) призначається тим людям, яким потрібно підтвердження поставленого лікарем діагнозу, а також для точного дослідження стану мозку в цілому.