контакты Александровского консультативно - диагностического центра

 

 

 

МРТ шиї ціна

У деяких випадках люди піддаються травмам, які вимагають стаціонарного лікування і перебування в гіпсі. До таких травм відноситься травми кінцівок і хребта. Ваш лікар Вам сказав, щоб Ви зробили МРТ шиї (ціна у нас прийнятна)? В такому випадку, в нашому центрі дана послуга за цінами і за ефективністю набагато краще, ніж в тих клініках, куди Ви планували йти.

Чому потрібно вибрати саме "Олександрівський консультативно-діагностичний центр"? По-перше, МРТ шиї (ціна у нас адекватна) - це дуже відповідальне дослідження, яке вимагає тільки чіткого та якісного обладнання, що зустрічається не у всіх клініках. По-друге, Ви швидко отримаєте результати обстеження, і за короткі терміни зможете приступити до лікування.

МРТ шиї цінаЯкщо у Вас є підозри на небезпечне захворювання, або у Вас трапилася серйозна травма шиї або голови, Вам негайно слід лягти в госпіталь і пройти лікування. Іноді в таких випадках, лікарі направляють пацієнтів на МРТ шиї (ціна може бути різною), щоб дізнатися, якого ступеня пошкодження і чи немає там новоутворень.

Часто за допомогою МРТ шиї (ціна) лікарі встановлюють точний діагноз, при якому пацієнтові слід лягти на операцію або продовжувати медикаментозне лікування. У всякому разі, найбільш точним і ефективним, сучасним дослідженням є МРТ. Якщо Вам потрібно отримати точні знімки і підтвердження поставленого діагнозу, тоді віддайте перевагу саме цьому виду дослідження в "Олександрівському консультативно-діагностичному центрі".

Іноді для проведення МРТ шиї (ціна у нас виправдана якістю) пацієнтові вводять контрастний розчин, щоб на знімку більш чітко і виражено можна було побачити досліджувані ділянки. Але, якщо Вам протипоказаний гадоліній, МРТ буде проходити без введення контрастної речовини.

Запишіться на прийом до досвідчених томографістів в "Олександрівський консультативно-діагностичний центр" і МРТ шиї (ціна недорога) в Києві пройде якнайкраще.