контакты Александровского консультативно - диагностического центра

 

 

 

Повний МРТ головного мозку ціна

Повний МРТ головного мозку цінаПовний МРТ головного мозку (ціна) зазвичай призначається в таких випадках, як крововилив, травми, гематоми або підозри на рак. Таке дослідження може пройти кожен, якщо у нього є спеціальний напрям від доктора. Якщо головний мозок знаходиться в небезпеці або хворий, то у Вас будуть виникати больові відчуття в голові або навіть сильні мігнені, болі і безсоння. З такими симптомами слід терміново поїхати на прийом до терапевта або сімейного лікаря. Напевно, Вам призначать повне МРТ головного мозку (ціна) і лікування санаторного типу.

Варто розуміти, яку небезпеку може в собі приховувати травма голови або банальний струс мозку. Потрібно враховувати всі обставини, при яких це сталося і терміново вирушити на повний МРТ головного мозку (ціна). Щоб уникнути плачевних результатів, слід не чекати погіршення стану, а негайно приїхати в наш центр.

Вас направили з поліклініки до нас? Ви підозрюєте, що у Вас щось серйозніше, ніж просто струс? Це може з'ясувати тільки спеціальне обладнання, якого, на жаль, немає в поліклініках і звичайних лікарнях. На повний МРТ головного мозку (ціна) потрібно записуватися у доктора заздалегідь, щоб прийти на певну годину і день. Так Вам буде набагато зручніше, по-перше, Ви будете спокійні, що перед Вами ніхто не зайде до лікаря, а візьмуть тільки Вас. Вам приділять стільки часу, скільки це буде потрібно. Повний МРТ головного мозку (ціна) займає від півгодини до години часу, і тоді Вам потрібно буде почекати аналізи від одного дня до двох.

Необхідно зробити термінове повне МРТ головного мозку (ціна)? Тоді записуйтеся наперед і приїжджайте!