контакты Александровского консультативно - диагностического центра

 

 

 

Скільки коштує повне МРТ

Скільки коштує повне МРТ

Повна томографія необхідна в тих випадках, коли неможливо якось по-іншому знайти місце розташування вогнищ хвороби. Адже буває ж так, що лікарі довго шукають причину поганого самопочуття хворого і не знаходять її. Втрачений час занадто часто дорого коштує хворому, іноді навіть воно коштує життя людини. Якщо лікар зайшов в глухий кут, якщо він сумнівається, можливо, варто призначити пацієнтові повне МРТ. Скільки коштує воно, відомо далеко не кожному українцеві. Багато хто вважає, що ціна його дуже висока. Але насправді вона цілком виправдана кількістю і точністю отриманих даних. Скільки коштує повне МРТ, знають в тих медичних установах, де його проводять. Лікуючий лікар теж зможе, напевно, назвати своєму пацієнтові приблизну вартість. І все ж, величина ця варіативна. Краще все-таки уточнити, скільки коштує повне МРТ, безпосередньо в діагностичному центрі.

Можете зателефонувати в наш центр, щоб дізнатися, скільки коштує повне МРТ, і відразу записатися. Зручний для Вас час обов'язково бронюйте заздалегідь!

Потрібно сказати, що зараз є різне устаткування для проведення такої процедури. І воно може давати різної якості інформацію. Краще обстежитися на найсучаснішому апараті, щоб точно отримати необхідні дані в повному обсязі.

Багатьох українських пацієнтів лякає навіть одна думка про те, скільки може коштувати повне МРТ. Ми закликаємо не боятися, не мучити себе здогадками, а дзвонити і запитувати. У нашому закладі завжди раді відповісти на питання пацієнтів. Ми працюємо без вихідних.

Лікар призначив повне МРТ? Скільки коштує така процедура, дізнатися можна, зателефонувавши в наш центр.