контакты Александровского консультативно - диагностического центра

 

 

 

Олександрівський консультативно-діагностичний центр


Олександрівський консультативно-діагностичний центрОлександрівський консультативно-діагностичний центр відкрився в місті Київ у 2008 році. З того часу наш центр діагностики встиг допомогти багатьом українським пацієнтам стати на шлях одужання. У нашому центрі проводиться комп'ютерна діагностика найрізноманітніших захворювань. До нас приїжджають люди навіть з найвіддаленіших куточків України, а це говорить багато про що. Олександрівський консультативно-діагностичний центр щодня обслуговує десятки пацієнтів. Високоточне діагностичне обладнання, яке є у розпорядженні нашого центру, дозволяє виявити навіть ті порушення в органах і системах людського організму, що не під силу виявити іншим подібним апаратам. Обстеження МРТ, здійснене нашими фахівцями, дозволяє лікарям ставити вірні діагнози і ефективно боротися з найрізноманітнішими недугами.

Олександрівський консультативно-діагностичний центр позиціонує себе як максимально зручна для пацієнта і корисна для лікаря установа. А тому у нас по-родинному затишно і тепло, що без сумніву важливо. Доброзичливе ставлення наших співробітників дарує позитивний настрій кожному клієнту. А для хворої людини позитив і віра в краще майбутнє — це вже перший крок на шляху до одужання. Олександрівський консультативно-діагностичний центр — те місце, де Вас не тільки обстежать, але також тепло зустрінуть і підтримають.

Олександрівський консультативно-діагностичний центр працює сім днів на тиждень, у святкові та вихідні дні.


На сайті можна подивитися прейскурант цін на різні види обстеження. Якщо залишилися питання або потрібно терміново записатися на прийом, телефонуйте. В Олександрівському консультативно-діагностичному центрі раді допомогти кожному, кому потрібна точна і професійна діагностика.