контакты Александровского консультативно - диагностического центра

 

 

 

Обстеження КТ голови

Обстеження КТ головиБагато хто з нас дуже часто намагається просто не помічати головних болей. Болі такі не рідкість для сучасної людини, що виснажена роботою і різними життєвими турботами, дихає вихлопними газами, вживає не найздоровішу їжу. Дійсно, мало хто піде в лікарню тільки тому, що ввечері трохи боліла голова. Мало хто взагалі вважає такі болі приводом для відвідування медичного закладу. А даремно! Больові відчуття в області скронь, потиличної частини, лобової частини голови можуть служити ознаками досить серйозних захворювань. У багатьох пацієнтів нашого центру, які довгий час вважали свої мігрені нормою, в ході обстеження КТ голови були виявлені серйозні і на превеликий наш жаль вже запущені хвороби.

Ще не так давно малоінформативними були практично всі обстеження голови. КТ (томографія) відкрила для медиків і пацієнтів невідомі раніше можливості. Цей вид діагностики дозволяє отримати дуже докладні і без сумніву достовірні відомості про стан головного мозку та інших органів.

Звичайно, без причин ходити на обстеження КТ голови не варто. Все-таки процедура ця не сама радісна і тим більше не найдешевша. Проте, якщо головні болі турбують Вас регулярно, заважають спати, працювати і просто насолоджуватися життям, то пройти обстеження КТ голови Вам напевно буде корисно. Вже краще сходити на томографію даремно, дізнатися, що все добре, ніж мучитися і жити з небезпечним захворюванням, навіть про нього не відаючи.

Мучитеся від регулярних головних болів? Бажаєте пройти обстеження КТ голови? Приходьте в наш центр!

Наш діагностичний центр — місце, де можна в затишній, доброзичливій, практично сімейній обстановці пройти необхідні обстеження, КТ голови в тому числі.