контакты Александровского консультативно - диагностического центра

 

 

 

Комп'ютерна томографія нирок ціна

Комп'ютерна томографія нирок, ціна якої відома на сайті консультативно-діагностичного центру в Києві, проводиться в разі пухлини, травми, інфекції, вродженої аномалії розвитку, а також вона входить в комплекс обстеження заочеревинної порожнини. Залежно від мети Вашого обстеження, слід вибирати чи приймати контрастну речовину чи ні. Вводиться воно в судини або випивається безпосередньо перед процедурою за доступною ціною, а в результатах комп'ютерної томографії нирок проявляється весь шлях мікрочастинок в нирках.

Комп'ютерна томографія нирок цінаЯкщо Вам чи Вашим близьким потрібна термінова комп'ютерна томографія нирок, ціна якої є однією з найнижчих в Києві, не затримуйте лікування. З нами можна зв'язатися, відправивши запит на відвідування центру. За додаткову плату ми надаємо консультацію.

На сайті медичного закладу ми перерахували всі показання для проведення комп'ютерної томографії нирок, ціни на додаткові матеріали та послуги, а також протипоказання. За добу до початку процедури пацієнт повинен утриматися від ухвалення в їжу продукти, які викликають газоутворення в кишечнику, щоб уникнути перекручених результатів. Обов'язково потрібно зняти з тіла металеві предмети перед початком обстеження. У групі ризику перебувають пацієнти, які страждають на цукровий діабет, теріотоксікозом, хворобою нирок, а також вагітні жінки. Хворим на гемофілію не рекомендується проходити будь-яку комп'ютерну томографію, включаючи нирок. Ціна на всі процедури і матеріали в діагностичному центрі в Києві ми свідомо вказали на сайті для зручності пацієнтів. Слід зауважити, що ми відкриті в будь-який день тижня і пропонуємо знижки. Записуйтеся на прийом в формі зворотного зв'язку на нашому сайті і будьте впевнені в надійності точного медичного обладнання для проходження комп'ютерної мультиспіральної томографії нирок. Знижки на ціни обстежень не сумуються.