контакты Александровского консультативно - диагностического центра

 

 

 

КТ головного мозку і шиї

Сьогодні КТ головного мозку і шиї призначають для виявлення і дослідження різних захворювань. Часто така процедура необхідна для обстеження після травм і за нею звертаються пацієнти різного віку. Ми пропонуємо розумні умови на проведення такої процедури і готові прийняти Вас у зручний час. У нашому центрі використовується сучасне обладнання і за якість обстежень ми відповідаємо.

Цікавить КТ головного мозку і шиї? Приходьте в наш центр і діагностика буде виконана на найвищому рівні за справедливу ціну.

КТ головного мозку і шиїЗ приводу КТ шиї і головного мозку до нас можна звернутися вже зараз. Діагностика дозволить обстежити сонні артерії і виявити можливі аневризми. Вона важлива для своєчасного виявлення пухлин із залученням судин, їх звужень або закупорок. Не варто зволікати з проведенням КТ шиї і головного мозку, довіртеся нам і процедура буде виконана якісно. Ми дбаємо про комфорт пацієнтів і у нас Ви можете отримати консультації з важливої послуги. Пройдіть діагностику на сучасному обладнанні, і Ви отримаєте високоточний діагноз. З ним доктор зможе запропонувати Вам ефективний план лікування і вирішення проблеми. Для замовлення КТ головного мозку та шиї з нами можна зв'язатися за вищевказаним телефоном. Ми запропонуємо оптимальний час для проведення процедури і дамо відповіді на Ваші питання по ній. Про якість нашого обстеження залишають багато хороших відгуків, і ми відповідально працюємо з кожним своїм клієнтом.

Залишити запис на КТ шиї і головного мозку можна, зв'язавшись з нами сьогодні в телефонному режимі. Ми цінуємо Ваш вибір і поважаємо довіру, пройти обстеження Ви можете у нас в будь-який день тижня. З детальною інформацією про наш центр в розділах нашого сайту можна ознайомитися.