контакты Александровского консультативно - диагностического центра

 

 

 

КТ шиї з контрастом

У нашому центрі затребувана послуга проведення КТ шиї з контрастом, обстеження такого плану дозволяє візуалізувати щитовидну залозу і м'язи, лімфовузли в даній області. Дана процедура відмінно підходить для дослідження гортані або носоглотки, стравоходу або трахеї. Вибирайте на користь інформативного методу для діагностики і записуйтеся до нас на важливу процедуру вже сьогодні.

Цікавить КТ шиї з контрастом? Запишіться на проведення обстеження до нас в центр, у нас оптимальні умови і розцінки.

КТ шиї з контрастомЗа допомогою КТ шиї з контрастом можна виявити запальні і злоякісні вогнища, кісти і пошкодження органів. Грамотне дослідження покаже гематоми або сторонні предмети в шиї, гіперплазію лімфатичних вузлів. Не варто зволікати, коли справа стосується важливої ​​діагностики для планування грамотного лікування. Пройдіть у нас КТ шиї з контрастом, і Ви отримаєте чітку візуалізовану інформацію. З нею лікуючий доктор зможе виявити можливі проблеми і захворювання, прийняти в їх усуненні вірні рішення. Дуже корисна запропонована процедура буде для виявлення аномалій розвитку органів. КТ шиї з контрастом дозволяє побачити всі судинні порушення і ураження хребта на рівні шийного відділу. У нас в центрі пройти важливу процедуру може пацієнт в будь-який день тижня. Для зручності своїх клієнтів ми працюємо щодня і готові прийняти Вас у будь-який час. Нам про якість процедури залишають багато хороших відгуків. Обстеження проходить у нас швидко, і пацієнт під час його проведення не відчуває дискомфорту.

Для запису на КТ шиї з контрастом можна звернутися до нас прямо зараз, ми Вам будемо раді відповісти на задані за процедурою питання. Зв'яжіться з нами для консультації, і ми розповімо про даний тип обстеження більш докладно. Ми насправді цінуємо довіру клієнтів і відповідально ставимося до своєї роботи.