контакты Александровского консультативно - диагностического центра

 

 

 

Зробити МРТ судин шиї та голови

Зробити МРТ судин шиї та головиЗробити МРТ судин шиї та голови сьогодні бажають багато людей, які працюють на сидячій роботі або працюють з напруженою шиєю. М'язи шиї можуть спазмуватися через постійні навантаження і напружену сидячу роботу. Судини, які ведуть крововідтток в головний мозок, можуть зажиматься і це призводить до постійних головних болів і оніміння шиї і кінцівок. Іноді тут можуть допомогти мануальні фахівці, які можуть розслабити м'язи спеціальними масажними рухами, вивільняючи цим судини і крововідтоки. Але, якщо у Вас є протипоказання до мануальних процедур, або ж Ви в чомусь сумніваєтеся, Вам потрібно зробити МРТ судин шиї та голови.

Отримавши необхідні результати, Ви можете уточнити у фахівців, які препарати Вам приймати або які процедури Вам слід пройти. Як правило, в таких випадках призначається мануальні процедури і спеціальні масажі, що сприяють зняттю тонусу м'язів. Зробити МРТ судин шиї та голови необхідно, щоб упевнитися в тому, чи немає у Вас особливих протипоказань до подібних масажів.

Сьогодні безліч людей страждають захворюваннями судин і підвищеним тиском. Одне з іншим тісно пов'язане, так як підвищений тиск провокує розрив судин в голові з інсультом. Щоб підтримувати здоров'я Ваших судин, постарайтеся зробити МРТ судин шиї та голови якнайшвидше. Тоді Ви будете бачити результати обстеження і отримаєте детальну консультацію з приводу Вашого лікування. Хочете зробити МРТ судин шиї і голови?

Якщо у Вас виникають сумніви з приводу діагнозу, який поставив доктор, Ви завжди можете звернутися в наш центр, щоб зробити МРТ судин шиї та голови.