контакты Александровского консультативно - диагностического центра

 

 

 

КТ голови з контрастом


На сьогоднішній день захворювання судинної системи є одними з найпоширеніших після серцевих нападів. В результаті КТ голови вводиться контраст, який забезпечує більш чітке зображення судин всередині черепної коробки. Це абсолютно безпечна і безболісна процедура. Ви можете покластися на сучасне обладнання, яке забезпечує максимально точну діагностику стану Ваших внутрішніх органів. Записатися на контраст судин голови для КТ Ви можете на офіційному сайті нашого медичного закладу. Також у Вас є можливість зробити дзвінок нашому співробітнику, щоб отримати відповіді на всі Ваші питання і дізнатися про правила підготовки до процедури.

КТ голови з контрастом нерідко є єдиним способом визначити наявність тромбу без хірургічного втручання. Небезпечна процедура може бути проведена в максимально безпечних умовах за допомогою сучасного обладнання в стінах «Олександрівського консультативно-діагностичного центру» в Києві. Пропонуємо Вам ознайомитися з умовами відвідування і правилами підготовки до даної процедури.


КТ голови з контрастомЗверніть увагу на різноманітність послуг, які ми надаємо нашим пацієнтам. Крім МРТ для всіх внутрішніх органів є КТ судин голови з контрастом, суглобів та інших тканин. Завдяки тому, що результат діагностики можна забрати в день проведення процедури пацієнт може швидко приступити до лікування під керівництвом лікаря. Також ми надаємо послуги з консультації на основі результатів обстеження. Це дозволить заощадити час на встановлення діагнозу. Важливим фактором є введення контрасту при КТ голови, так як це дозволяє визначити локацію пошкодження судин. Звертайтеся до нас для дійсно без хворобливої діагностики стану своєї голови вже сьогодні, щоб отримати якісне медичне обслуговування по знижці.

Якщо вам необхідно провести КТ голови з контрастом, запишіться на процедуру будь-яким зручним для Вас способом. Ми надаємо знижки і зручний час відвідування, щоб Ви могли поєднувати лікування і роботу.