контакты Александровского консультативно - диагностического центра

 

 

 

МРТ головного мозку і шиї

У житті іноді трапляються ситуації, коли потрібно йти до лікаря через якусь травму або захворювання. Щоб почати процес ефективного лікування, лікарі в деяких випадках відправляють пацієнта зробити МРТ головного мозку і шиї, для підтвердження поставленого діагнозу. Дослідження є платною послугою, тому Вам варто вибрати найбільш підходящий варіант клініки.

Якщо Ви ще перебуваєте в пошуках клініки, де можна якісно і недорого зробити МРТ головного мозку і шиї, зверніться до фахівців в "Олександрівський консультативно-діагностичний центр".

МРТ головного мозку і шиїМи знаходимося в Києві, тому, якщо Ви захочете до нас потрапити на прийом, зателефонуйте і запишіться до лікаря заздалегідь. Вам не потрібно буде чекати свою чергу серед інших людей, так як прийом на МРТ головного мозку і шиї відбувається тільки за певними для кожного пацієнта годинах. Вас чекає комфорт і зручність, ввічливість і швидкість обслуговування. Лікарі-фахівці поставлять точний діагноз, виходячи зі знімків томографічного дослідження.

Зараз в столиці і по всій Україні існують багато клінік, які пропонують послуги МРТ головного мозку і шиї. Але варто розуміти, що ефективність самої процедури залежить не тільки від новітнього закордонного обладнання. Томограф може показати одне, а недосвідчений лікар може повідомити засмученому пацієнтові зовсім інше. Наші лікарі-томографи мають чималий стаж роботи з томографічним обладнанням, і поставили не один точний діагноз.

Завдяки освіченим і уважним лікарям, "Олександрівського консультативно-діагностичного центру" які проводять дослідження МРТ головного мозку і шиї, багато наших пацієнтів отримали точні діагнози і почали своєчасне лікування. Від розумно поставленого діагнозу дуже багато залежить, в першу чергу, здоров'я і життя людини.

"Олександрівський консультативно-діагностичний центр" - це та клініка, в комплексі якої працює досвідчений медперсонал і комп'ютерно-томографична техніка. Потрібно зробити МРТ головного мозку і шиї? Ласкаво просимо до нас!