контакты Александровского консультативно - диагностического центра

 

 

 

Зробити повне МРТ

Зробити повне МРТ

У сучасному світі існує маса різноманітних методик обстеження людського організму. Зараз перевірити на наявність якихось захворювань можна будь-який орган, будь-яку частину тіла. Навіть мозок зараз вже не є тим місцем, куди неможна заглянути так, щоб не нашкодити. МРТ – той вид обстеження, який абсолютно не шкодить пацієнту, але дає при цьому максимум корисної інформації про стан його здоров'я.

Найчастіше лікар просить пацієнта зробити томографію якоїсь однієї частини тіла, в якій, як він підозрює, розташований осередок захворювання. Проте, буває і таке, що потрібно зробити повне МРТ, тобто обстежити пацієнта від маківки до п'ят, заглянути в кожен куточок його тіла. Коли історія хвороби пацієнта занадто заплутана, коли немає явних яскраво виражених симптомів, коли лікар зайшов в глухий кут, а також у багатьох інших ситуаціях може знадобитися зробити повне МРТ хворому. Дуже часто томографія рятує людину від незворотних наслідків і навіть летального результату. І хоч вартість процедури не маленька, зробити повне МРТ точно варто, якщо інші методи не дали результату. І не варто відкладати це у довгу шухляду. Час безцінний. Іноді він рятує, а іноді і губить людей.

У нашому центрі в Києві можна зробити повне МРТ за відносно невисоку ціну. Телефонуйте і записуйтеся, якщо доктор направив Вас на таке обстеження.

Не варто сподіватися на удачу, якщо є реальний ризик для життя. Не варто відкладати на потім повне МРТ. Зробити його краще скоріше, щоб лікар швидше зміг призначити правильне лікування. У нашому закладі готові прийняти Вас в будь-який день тижня. Ми працюємо допізна. Записуйтеся заздалегідь, щоб забронювати зручні час і дату.

Якщо потрібно зробити повне МРТ, звертайтеся в наш центр.