контакты Александровского консультативно - диагностического центра

 

 

 

МРТ спини вартість


МРТ спини вартістьПри серйозних травмах або порушеннях спинного мозку лікарі радять зробити докладне МРТ спини (вартість). Щоб лікар міг точно Вам повідомити, чому у Вас виникли болі або порушення функцій хребта, необхідно зробити таке дослідження, яке проводиться безпосередньо спеціальним обладнанням. Щоб повністю бути готовими до даного дослідження, порадьтеся з нашим головним лікарем, який курирує всі дослідження. Чим серйозніше травма, тим швидше треба здійснити МРТ спини (вартість).

Якщо Ви не можете знайти хорошу клініку з компетентними фахівцями, які б провели Вам таке дослідження, Вам потрібно звернутися в Олександрівський центр в Києві. Якщо Вас направили з передмістя на МРТ спини (вартість) в Київ, то запам'ятайте назву нашого діагностичного центру.

Ми будемо раді вітати Вас в нашому центрі і будемо раді позитивним результатам знімків, які будуть готові відразу після МРТ спини (вартість). Якщо Ви зацікавлені в тому, щоб отримати професійну консультацію лікаря ортопеда або діагноста, який зробив не одне таке складне дослідження, записуйтеся до нас на прийом заздалегідь, хоча б за тиждень до бажаної дати. МРТ спини (вартість) призначає на певний день лікар, який приймає і курирує всі дослідження. Якщо у Вас термінове направлення, повідомте про Ваші наміри приїхати до нас раніше поставленої дати. Напевно, Вам виділять якесь «вікно», тобто, проміжок часу на проведення дослідження Вашої спини. Ви можете запитати у лікаря-діагноста детально розписаний аналіз, щоб ця інформація яскраво розповіла Вашому хірургу про всі обставини.

Збираючись зробити МРТ спини (вартість), обов'язково зателефонуйте для запису в центр «Олександрівський».