контакты Александровского консультативно - диагностического центра

 

 

 

КТ голови і шиї

КТ голови і шиїЩільний трудової графік, відсутність часу на відпочинок, небажання відвідувати медустанови через «дрібниці» - ось головні причини появи запущених хвороб у сучасних людей. І хоч медицина нині досягла великих висот, здатна вилікувати переважну більшість хвороб, багато з нас так і живуть все життя, страждаючи від болю та інших неприємних симптомів.

Якщо мучать болі, і терпіти вже немає сили, потрібно скоріше звернутися до лікаря і пройти необхідні обстеження. Якщо це головні болі або болі у верхній частині хребта, то, швидше за все, потрібно зробити КТ голови і шиї. Ця процедура абсолютно безболісна, тому боятися її не варто. Від пацієнта потрібно всього лише нерухомо полежати в зазначеній позі кілька хвилин. КТ голови і шиї — це дуже інформативний вид діагностики захворювань органів в цій частині людського тіла. Томографія є відносно новою методикою виявлення захворювань. Проте, більше корисної інформації, ніж КТ голови і шиї, ніякі інші обстеження надати не зможуть.

Звичайно, вартість томографічних обстежень, в тому числі і КТ голови і шиї, досить висока. Проте, для багатьох пацієнтів саме таке обстеження зможе стати рятівним. У деяких випадках лікарі не можуть поставити діагноз через нестачу деяких важливих даних. І саме такі дані напевно лікарі зможуть отримати з результатів КТ шиї і голови. Тому, якщо лікар вимагає КТ, то зробити цю процедуру напевно слід. А зробити це відносно недорого можна в нашій установі.

Якщо потрібно зробити КТ голови і шиї, приїжджайте в наш центр! Ми будемо раді допомогти Вам стати на шлях якнайшвидшого одужання.