контакты Александровского консультативно - диагностического центра

 

 

 

КТ м'яких тканин

КТ м'яких тканинТаке медичне обстеження, як КТ м'яких тканин є одним з найбільш точних методів діагностики цілого ряду травм і захворювань, але його призначають найчастіше при підозрі на серйозний запальний процес або розвиток онкологічних захворювань. А так, як дане обладнання дає точні результати, то він є відмінним рішенням для діагностики тканин, яке дозволить остаточно підтвердити або спростувати діагноз.

Ми радимо Вам проводити на м'яких тканинах КТ тільки в тих випадках, коли Вам потрібно встановити проблему і інші способи не дали ефективних результатів, адже таке дослідження, не дивлячись на всі плюси, має і деякі мінуси. Наприклад, на м'яких тканинах КТ є досить дорогим варіантом, а сама процедура має деякі обмеження щодо використання та іноді вимагає серйозної підготовки.

Провести КТ м'яких тканин можна у багатьох медичних центрів по всій країні, але якщо у Вас виникло питання про те, до кого звернутися за допомогою якщо лікар не направив Вас в певний медичний заклад, тоді Вам підійде наш центр.

Ми пропонуємо нашим клієнтам не просто пройти КТ м'яких тканин, а ще й отримати детальну консультацію по отриманим результатам і їх розшифровку, і у нас працюють тільки справжні професіонали, які запропонують Вам тільки точні результати, що неймовірно важливо в такому дослідженні.

А для того, щоб проводити КТ на м'яких тканинах, ми використовуємо тільки найкраще обладнання від виробників з світовим ім'ям, тому результати будуть максимально точними, а Ви зможете отримати їх в короткі терміни. І за час роботи з 2008 року ми зуміли провести вже сотні успішних процедур, які допомогли в лікуванні багатьом пацієнтам.