контакты Александровского консультативно - диагностического центра

 

 

 

Комп'ютерна томографія печінки

Комп'ютерна томографія печінки - це один з найточніших видів з обстеження даного органу, тому його призначають при підозрі практично на будь-які захворювання. І якщо Ви отримали рекомендацію і напрямок від лікаря на проходження такої процедури, то ми рекомендуємо Вам не нехтувати нею і відразу ж звернутися за нею.

Комп'ютерна томографія печінкиОсновна причина призначення комп'ютерної томографії печінки - це підозра на появу злоякісних утворень, загальна оцінка розміром і стану печінки, а також виявлення післяопераційних ускладнень. І з усім цим томографія справляється на відмінно, адже вона повністю показує стан тканин і дозволяє лікарю винести точний діагноз. Тому томографія комп'ютерна (печінки) - це один з найкращих варіантів для діагностики захворювань.

Якщо Вам потрібна комп'ютерна томографія печінки за призначенням лікаря, або Ви вирішили пройти дослідження самостійно, то можете зробити це в нашому центрі. Ми маємо відразу кілька видів діагностичного обладнання, а наші фахівці зможуть провести для Вас навіть невелику консультацію.

Не дивлячись на те, що комп'ютерну томографію печінки провести можна в багатьох медичних центрах і поліклініках столиці, але ціни таких послуг можуть бути досить високими. Якщо ж Ви звернетеся за цим до нас, то отримаєте їх досить дешево, адже ми розуміємо важливість проведення подібних процедур і намагаємося зробити їх максимально доступними для наших клієнтів.

А для того, щоб у нас томографію комп'ютерну для печінки провести, Вам достатньо буде тільки зв'язатися з нашими співробітниками і записатися на прийом, так як у нас бувають досить великі черги пацієнтів.