контакты Александровского консультативно - диагностического центра

 

 

 

 Комп'ютерна томографія шиї


Комп'ютерна томографія шиїКомп'ютерна томографія шиї може врятувати життя людині в будь-якому віці. Хребет є нашою опорою протягом усього життя, тому його стан відбивається на всій діяльності людини. Якщо Ви або у Вашого близького спостерігаються болі, скрутна рухливість і дискомфорт в області шиї, комп'ютерна томографія надасть максимально точні результати діагностики кісткової тканини.

Коли людина отримує перелом хребця, тріщину або запалення суглоба, це призводить до сильних больових відчуттів. Щоб призначити правильне лікування, необхідно визначити локацію і характер пошкодження. Завдяки сучасній техніці можна провести діагностику безболісно і швидко. Просто зверніться до нас за комп'ютерною томографією хребців шиї, щоб переконатися в доступності і зручності даного методу.

Наше обладнання дозволяє провести повне обстеження організму. У Вас є можливість скористатися цим в будь-який вільний день, так як наш медичний центр відкритий щодня. Залишайте свої контактні дані на офіційному сайті «Олександрівського консультативно-діагностичного центру», щоб записатися на відвідування комп'ютерної томографії. Ваша шия буде вилікувана набагато швидше, якщо надати всі умови для точної діагностики захворювання.

Чи плануєте відвідати наш заклад? Оформляйте запис і вивчайте правила підготовки до діагностики. Рекомендуємо також звернутися до наших фахівців за консультацією, яка допоможе визначитися з вибором лікування після того, як комп'ютерна томографія шиї дасть результат.

Зв'яжіться з нами по телефону, номер якого вказаний на сайті, щоб уточнити вартість послуг і умови акцій. Мультиспіральна і магнітно-резонансна томографія комп'ютерна на шиї допоможе швидко знайти спосіб позбутися від болю і дискомфорту.