контакты Александровского консультативно - диагностического центра

 

 

 

МРТ стегна ціна


МРТ стегна цінаНемає такої частини тіла у людини, яка на сто відсотків захищена від будь-яких захворювань. Кожна частина тіла, кожен орган, кожна клітинка може одного разу «захворіти». Тому величезним проривом в медицині стало відкриття методу діагностики, який ефективний для всіх частин тіла. Цей метод називається магнітно-резонансною томографією. З його допомогою можна обстежити весь організм, як весь відразу, так і окремо по ділянках. Можна, наприклад, зробити тільки МРТ стегна. Ціна обстеження тільки тієї частини організму, де імовірно знаходиться вогнище хвороби, зрозуміло, буде нижчою, ніж ціна обстеження всього тіла відразу.

МРТ стегна (ціна в різних установах різна) показано людям, які отримали травму цієї частини тіла. Обстеження точно покаже, якого роду ця травма, і наскільки серйозною є ситуація. МРТ стегна (ціна) дозволить доктору точно і, не втрачаючи часу, визначити найбільш ефективний план дій щодо лікування пацієнта. Адже саме втрата часу часто дуже заважає швидкому поліпшенню стану пацієнта або навіть його повному одужанню.

Не втрачайте час даремно! Телефонуйте до нашого центру і записуйтеся швидше на МРТ стегна. Ціна вказана в нашому прайсі. Можна також уточнити вартість обстеження в телефонному режимі.

Бувають і інші показання до проведення МРТ стегна. Ціна, зрозуміло, від характеру показань не залежить. На вартість можуть впливати деякі інші фактори. Уточнити точну суму за процедуру краще заздалегідь. Це можна зробити, записуючись на обстеження по телефону. Наш співробітник проконсультує Вас з цього та інших питань.

Лікар призначив МРТ стегна? Ціна і рівень обслуговування в нашому центрі завжди кращі. Звертайтеся!