контакты Александровского консультативно - диагностического центра

 

 

 

Комп'ютерна томографія черевної порожнини Київ

Комп'ютерна томографія черевної порожнини (Київ) відноситься до методу дослідження внутрішніх органів, при якому можна спостерігати візуальне зображення тканин і органів. Картинка відображається за рахунок радіочастотних імпульсів, які виходять від апарату МРТ.


До використання цього апарата вдаються у випадках, коли УЗД не може виразно дати можливість вивчити тканини внутрішніх органів. Комп'ютерна томографія черевної порожнини (Київ) дозволяє вивчити структуру тканин і органів, визначити вогнища запалень, місцезнаходження пухлин.


Комп'ютерна томографія черевної порожнини Київ, процес, записатисяСеред показань до використання комп'ютерної томографії черевної порожнини в Києві можна віднести небезпідставну діагностику пухлини, кровотеч, патологій в області таза, каменів, планування операції.

Комп'ютерна томографія черевної порожнини в Києві може виявитися корисною людям, які мають підозри на рак, камені, гострий тубулярний некроз, аневризму. Навіть збільшення лімфатичних вузлів може бути вагомою причиною скористатися МРТ.

Якщо Ви вже вирішили записатися в Києві на комп'ютерну томографію живота (черевної порожнини), Вам слід утриматися від їжі за пів дня до процедури, зняти з себе все металеве і одягнути вільний одяг. Дитині анестезіолог повинен провести седитацію, щоб та змогла пройти процес роботи (в Києві) комп'ютерної томографії черевної порожнини нерухомо.

Пам'ятайте, що маючи металеві частини і імпланти в тілі, користуватися МРТ строго заборонено.