контакты Александровского консультативно - диагностического центра

 

 

 

КТ суглобів


КТ суглобівНа сьогоднішній день захворювання суглобів є поширеними не тільки серед літніх людей, але також і серед підлітків. Це обумовлено сидячим способом життя, різкими навантаженнями на суглоби. КТ може визначити наявність рідини всередині суглоба або пошкодження. Завдяки сучасному обладнанню Ви можете не тільки визначити характер захворювання, але також і точну локалізацію освіти. Це прискорює процес лікування і сприяє швидкому одужанню. Ви можете записатися на КТ хворих суглобів в нашій клініці, щоб отримати якісне медичне обслуговування на високому рівні. Заощаджуйте і запишіться по телефону - ми надаємо знижки.

КТ суглобів нерідко є єдиним способом визначити наявність пошкодження без хірургічного втручання. Небезпечна процедура може бути проведена в максимально безпечних умовах за допомогою сучасного обладнання в стінах «Олександрівського консультативно-діагностичного центру» в Києві. Пропонуємо Вам ознайомитися з умовами відвідування і правилами підготовки до даної процедури.


Пропонуємо Вам ознайомитися з повним переліком послуг, за якими до нас приходять хворі з усієї України. У стінах нашого закладу надають КТ мозку, суглобів, судин і внутрішніх органів. Цей метод дозволяє обійтися без хірургічного втручання на етапі діагностики, щоб скоротити час на встановлення діагнозу. Щоб швидко розпочати лікування, залиште свої контактні дані або зв'яжіться з нами по телефону для запису на КТ. Ваші суглоби будуть обстежені без болю і високих витрат. В рамках обслуговування Ви також можете звернутися до дипломованого фахівця нашого центру для консультації.

Якщо вам необхідно провести КТ суглобів, запишіться на процедуру будь-яким зручним для Вас способом. Ми надаємо знижки і зручний час відвідування, щоб Ви могли поєднувати лікування і роботу.