контакты Александровского консультативно - диагностического центра

 

 

 

МРТ голови Київ

МРТ голови (Київ) це дуже важлива процедура, яка вимагає спеціального і дуже точного обладнання. Як правило, на таку процедуру направляє безпосередньо лікуючий лікар, а іноді пацієнт самостійно записується на прийом, що вкрай не бажано, тому що це є безпідставним самолікуванням.

"Олександрівський консультативно-діагностичний центр" - це сучасна клініка, в якій працює тільки досвідчений персонал. За допомогою точного томографічного обладнання, МРТ голови (Київ) проходить успішно і ефективно.

МРТ голови КиївЯкщо Ви були у Вашого лікаря, і у Вас є підозри на пухлину або Вам діагностували якесь серйозне захворювання мозку, Вам необхідно в першу чергу, зробити МРТ голови (Київ). Завдяки якісному устаткуванню, лікар отримає кілька точних і детальних знімків Вашого головного мозку, що дозволить йому підтвердити або спростувати поставлений діагноз.

Кожен з нас знає: щоб діагноз був обґрунтованим, пацієнта направляють на рентген або УЗД. У цьому випадку, найбезпечніше буде саме МРТ голови (Київ). У цьому виді дослідження не беруть участь рентгенівські промені, але при цьому, МРТ залишається найточнішим і безпечним методом обстежень мозку та інших частин людського тіла.

Вас турбують часті головні болі, нездужання, і паморочиться голова? Вам негайно варто піти до терапевта або до Вашого дільничного лікаря. Напевно, він направить Вас зробити МРТ голови (Київ), щоб краще розібратися в причині таких болей і нездужання. Якщо Ви не знаєте, яку клініку вибрати серед усієї безлічі столичних діагностичних центрів, радимо Вам без зволікання зателефонувати в "Олександрівський консультативно-діагностичний центр".

У нашому центрі Вас оточать турботою і увагою, що зустрінеш не в кожному центрі, і, тим більше, в міській лікарні. Ми, як ніхто інший, розуміємо, що пацієнти, яких направили на МРТ голови (Київ) потребують особливого піклування з боку медперсоналу.