контакты Александровского консультативно - диагностического центра

 

 

 

Пройти комп'ютерну томографію

Щоб зважитися пройти комп'ютерну томографію, потрібна вагома причина. Процедура вважається хвилюючою і тривалої, так як в процесі обстеження заборонено рухатися. Вас можуть направити до нас в разі аномального розвитку організму, неврологічними симптомами, підвищеним внутрішньочерепним тиском, порушенням діяльності мозку. Епілепсія, онкологічні освіти або інші захворювання головного мозку також можна вважати показаннями для проведення обстеження з комп'ютерною томографією.

Пройти комп'ютерну томографіюСпівробітники нашого центру настійно рекомендують не ігнорувати настанови лікарів, які стосуються комп'ютерної томографії, пройти яку можна за пару годин. Якщо у Вас спостерігається порушення роботи з опорно-руховим апаратом без видимих ​​на те причин, перевірка стану головного мозку може залишитися єдиний спосіб обстеження - саме завдяки томографії. Швидко пройти комп'ютерне обстеження і отримати консультацію можна тільки у нас.

На сайті медичного закладу вказані не тільки ціни обстеження, але також і протипоказання. Пройти комп'ютерну томографію можна в будь-який день в Києві - ми надаємо знижки на відвідування центру у вихідний день і вечір п'ятниці. У нас проходять Мультиспіральна комп'ютерну томографію і магнітно-резонансну.

Щоб пройти процедуру, Вам необхідно зв'язатися з співробітниками консультативно-діагностичним центром або записатися на обстеження заздалегідь. У випадках діагностики черевної порожнини перед процедурою потрібно обмежити пацієнта у вживанні газообразовательних продуктів, а іноді і зовсім утриматися від прийому їжі на кілька годин.