контакты Александровского консультативно - диагностического центра

 

 

 

КТ шлунка


Нерідко в тих випадках, коли у хворого спостерігаються симптоми пошкодження внутрішніх органів, він потребує термінової і точної діагностики. Без розрізів і катетерів можна провести КТ на шлунку. Ця методика дозволяє наочно побачити всі судини і стінки органу без розтину. Таким чином лікуючий лікар може підготуватися до хірургічного втручання і бути впевненим в локалізації пошкодження. В процесі КТ Вашого шлунка по судинах пускають контрастну рідину. Це безпечно і безболісно. В результаті наочні зображення Ваших внутрішніх органів будуть яскраво відображати стан Вашого здоров'я, що сприяє більш швидкому призначенням лікування.

КТ шлунка може знадобитися практично будь-якій людині. Якщо Вам необхідно перевірити стан судин і стінок внутрішніх органів максимально швидко і безболісно, Ви можете звернутися в «Олександрівський консультативно-діагностичний центр». Ми надамо все необхідне для швидкої діагностики Вашого організму і за максимально короткий час можемо провести консультацію.


КТ шлункаПропонуємо Вам ознайомитися з доступними послугами нашого закладу. Крім КТ на шлунках пацієнтів ми проводимо МРТ внутрішніх органів, суглобів і судин. Завдяки сучасному обладнанню ми можемо надати максимально швидку діагностику хворого і надати точні результати. Консультація з нашими фахівцями дозволяє звернути увагу пацієнта на певне захворювання і швидко приступити до лікування за результатами КТ. Ваш шлунок можна вилікувати на початкових етапах захворювання, якщо Ви тільки почали відчувати дискомфорт і біль. Рекомендуємо не чекати, а звертатися до фахівців в області медицини, щоб пройти діагностику.

Щоб максимально обережно провести діагностику внутрішніх органів людини Ви можете записатися на КТ шлунка в наш медичний центр. Наше розклад дозволяє хворим поєднувати роботу і лікування. Також не менш привабливим приводом вибрати саме наш заклад є приємна вартість наших послуг.