контакты Александровского консультативно - диагностического центра

 

 

 

МРТ з контрастом голови і шиї

МРТ з контрастом голови і шиїЗ кожним роком все більше людей виявляють малопомітні захворювання і пошкодження голови і шиї завдяки МРТ з контрастом. Сучасні технології дозволяють продовжити життя і прожити його повноцінно. Вартість послуг нашого діагностичного центру не виходить за рамки бюджету середньостатистичного жителя України, тому Ви можете просто приїжджати за записом для того, щоб якомога швидше провести діагностику. Наша команда фахівців також надає консультацію, в результаті якої можна спланувати курс лікування, якщо воно необхідне. Телефонуйте за номером, який вказаний на нашому сайті, щоб дізнатися про вільний час, коли можна без черг пройти МРТ діагностику з контрастом голови і шиї. Рекомендуємо не відкладати процедуру, так як саме вона може врятувати Вам життя.

У стінах нашого медичного закладу для всіх бажаючих проводять точне МРТ з контрастом голови і шиї. Ця процедура дозволяє визначити наявність тромбів, запобігти або діагностувати інсульт, або будь-яке інше ушкодження. Відвідування здійснюється тільки за попереднім записом, яку можна провести на нашому сайті.

В даний час за помірними цінами можна пройти процедуру діагностики захворювань або пошкоджень в нашому Олександрівському центрі, який розташований в Києві. У список послуг входить не тільки МРТ з контрастом тканин голови і шиї, але також і консультування від дипломованих лікарів. Важливо відзначити, що ми не приймаємо вагітних на першому триместрі, пацієнтів, які приймають нейростімулятори і людей з металевими об'єктами в організмі. На сайті центру з проведення МРТ з контрастом шиї і голови можна ознайомитися з цим списком більш докладно. Пропонуємо Вам ознайомитися з правилами по підготовці до процедури і протипоказаннями.

На сьогоднішній день в житті кожної родини доводиться стикатися з МРТ. З контрастом голови і шиї та інші види обстеження Ви можете отримати в стінах нашого медичного закладу. Для цього потрібно лише записатися на прийом по телефону або залишити свої контактні дані на нашому сайті і дочекатися, коли наш менеджер зв'яжеться з Вами.